Coaching

Als je kiest voor coaching maken we altijd eerst een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kan je al je vragen stellen.

Bij aanvang van het coachtraject zullen we samen bespreken wat je hulpvraag precies is en wat het doel is wat je wilt bereiken.

“Je hulpvraag en het doel wat je wilt bereiken zullen de rode draad zijn in onze gesprekken.”

In het coachen gebruik ik technieken uit NLP. NLP geeft je inzicht in je eigen handelen, voelen en denken. Het maakt hetgeen je onbewust doet zichtbaar. Alles wat zichtbaar is kunnen we aanpassen. Hiervoor ga ik je tools leren die je zowel nu als later in andere omstandigheden kan gebruiken. Hoe fijn is dat?

Coaching kan zowel op kantoor als in de auto plaatsvinden, afhankelijk van ons doel tijdens die afspraak.

Tevens kan ik gebruik maken van hypnose technieken. Als je in hypnose bent kan ik als hypnotherapeut snel contact maken met je onderbewuste. Je onderbewuste is eigenlijk je harde schijf. Alles wat we meegemaakt hebben in ons leven kunnen we door te communiceren met het onderbewuste terug halen. Vaak gaan we bij klachten, zoals bijvoorbeeld angst, bedenken waar het vandaan komt. Soms denken we te weten waar de angst vandaan komt en kunnen we ook nog wel bedenken dat de angst niet rationeel is. Toch krijgen we het niet opgelost. Met hypnose kan dat wel en vaak al in 1 sessie. De reden hiervoor is dat we rechtstreeks gaan communiceren met je onderbewuste.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Laten we dan samen aan de slag gaan, zodat ook jij weer ontspannen en met vertrouwen de weg op kan.